Connect with us
img

Top news in world

«Не забудь пром себе!». Prom.ua запустив новорічну рекламу

«Не забудь пром себе!». Prom.ua запустив новорічну рекламу

Новости маркетинга

«Не забудь пром себе!». Prom.ua запустив новорічну рекламу

Команда Prom.ua вирішила нагадати кожному, що важливо не лише подбати про сім’ю, друзів та близьких, а й не забути про найдорожчу людину — про себе. «Не забудь пром собі», — саме про це нагадують безглузді герої роликів: картопля з салату, скотч і помпон.

«Ідея народилася з інсайту одного з наших досліджень: за останні два роки люди дуже втомилися від вантажу відповідальності за все. Вони все частіше говорять про просте бажання приділити більше уваги собі. Нам із командою ця ідея здалася дуже значущою і ми вирішили підтримати її в новій рекламі», — коментує Юлія Новаченко, маркетинг-директорка Prom.ua.
Креатив розробляли разом із Banda, а продакшн робили із Shelter, режисер роликів — Олег Томін.

«У роликах ми нагадуємо про важливість подумати про себе саме в ті моменти, коли це особливо необхідно: коли видраюєш увесь будинок, нарізаєш десятий салат або пакуєш подарунки всім друзям та родичам. І робимо це швидко, за 10 секунд, щоби не займати багато часу.
Дуже подобається і саме повідомлення, і те, якою вийшла кампанія: у той час, як з кожної праски кричать “Купи-купи-купи іншим”, ми дбайливо нагадуємо, що є ще одна людина, яка заслуговує на отримання хорошого подарунка», — каже Алеся Бондар, копірайтерка у Banda.

Рекламна кампанія триватиме один місяць — весь грудень. Побачити її можна на телебаченні та в інтернеті, в тому числі на YouTube, Megogo, у соціальних мережах та Spotify.


Source link

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

More in Новости маркетинга

To Top
Top