Connect with us
img

Top news in world

Коли інтернет-підприємці мають почати видавати чеки

Коли інтернет-підприємці мають почати видавати чеки

Новости маркетинга

Коли інтернет-підприємці мають почати видавати чеки

В Україні вже багато програмних розробок від різних провайдерів, окрім програмного РРО від Державної фіскальної служби України.
При виборі варто звертати увагу на декілька основних моментів:
Чи є у програмного РРО можливість працювати в офлайн-режимі.
Як він дозволяє передавати електронні чеки клієнтам.
Швидкість видачі чеків.
Чи не використовує ваш провайдер кваліфікований або удосконалений електронний підпис за межами вашого комп’ютеру чи смартфона.
Ціна.
Наприклад, програмний РРО «Вчасно.Каса» може працювати в офлайні та видавати чеки за будь-яких умов — без інтернету та доступу до фіскального серверу ДФС.
Сервіс розроблений з урахуванням потреб бізнесів різного масштабу. Наприклад, ФОПи з невеликою кількістю щоденних продажів можуть безкоштовно видавати до 300 чеків на місяць. У середнього, великого бізнесу та інтернет-магазинів є можливість інтегрувати «Вчасно.Касу» зі своїми обліковими системами і не витрачати час співробітників на вивчення іншої системи.
Чеки через «Вчасно.Каса» вже видають великі компанії. В тому числі Rozetka, Avon, Bodo, Zarina, IDS Borjomi, Tefal.
Також «Вчасно.Каса» вбудована в кабінет Prom.ua, тому продавцям не потрібно витрачати час на інтеграцію. 15 тис. компаній на маркетплейсі вже підключили інструмент.
У «Школі Ecoma» є безліч безкоштовних корисних курсів для інтернет-підприємців. У тому числі — курс «Все про каси і чеки», який точно зніме всі питання відносно видачі електронних чеків та використання РРО:


Source link

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

More in Новости маркетинга

To Top
Top